Gitarraffär Stockholm - Besök oss på tgt11 - tgt11

VÄLKOMMEN TILL THESE GO TO 11

 

Walk

These Go to 11 är en passionerad famileägd gitarrbutik startad av Sebastian Nylund som kommer från en bakgrund som frilans-och-turné musiker. Vi ligger i hjärtat av Stockholm och erbjuder en unik service och specialistkunskaper och har en ärlig ambition att hjälpa dig att hitta din unika röst och inspiration i ett nära samarbete med de bästa tillverkare, leverantörer och designers.

Vårt på gränsen till osunda intresse i allt som rör gitarrsound tillsammans med våra turné erfarenheter har fått oss att testa varje liten partikel ända från plektrum till högtalartyg. Vi kan tillsammans med dig kombinera olika delar av gitarrutrustning för att överglänsa Nigel Tufnel’s berömda ord: att få dig att låta ett högre.

Välkommen till vår butik för att uppleva den på riktigt!  

Vår gitarraffär i Stockholm ligger på KOCKSGATAN 17. Allt ni hittar i webshopen finns också i butiken till samma priser. Vi håller alltid kaffet varmt så varmt välkommen!

Om du tar dig hit med tunnelbana så hoppar du av vid Medborgarplatsen, gå sen Folkungagatan mot Finlandsbåtarna och sväng in höger på Östgötagatan (strax efter Material).

Ta sedan vänster på Kocksgatan så ligger vi på vänster sida. 

THESE GO TO 11 AB
Kocksgatan 17
11624 Stockholm
Sweden

org nr: 556879-5669

 

We've selected shipping to

Sverige

[Change country below]